로고

Unifan
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    홍보영상 استانداردهای ناودانی

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Lilia Hartford
    댓글 0건 조회 32회 작성일 24-08-23 23:28

    본문

    ناودانی از جمله پروفیل‌های مقطع باز است که تاریخچه‌ی استفاده از آن به اوایل قرن بیستم باز می‌گردد. بعد از پایان جنگ جهانی دوم و با رونق گرفتن صنعت ساختمان‌سازی، تعداد کارخانه‌های تولیدکننده مقاطع فولادی از جمله ناودانی ساختمان افزایش یافت. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربرد ناودانی در ساختمان‌ سازی هستید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. علاوه بر آن امکان اطلاع از قیمت ناودانی امروز روز ناودانی، روش تشخیص کیفیت و خرید آنلاین این محصول هم از سایت پیوان وجود دارد.

    تعدادی از کارخانه‌های داخلی و همچنین رقبای اروپایی این نوع ناودانی را با کمک ابزارهای کاملاً دقیق طراحان و مهندسان ساختمانی تولید می‌کنند. انواع ناودانی جدول محاسباتی اشتال از جمله همین ابزارهای بسیار کاربردی است که به لطف آن، اندازه گیری‌ها با سرعت و صرفه قيمت ناودانی جویی بیشتری در زمان و انرژی انجام می‌شود.

    ناودانی مشبک
    این نوع ناودانی، در واقع همان ناودانی ساده می‌باشد که یک مرحله به مراحل تولید ناودانی اضافه شده است. برای ساخت این نوع ناودانی سوراخ‌هایی روی سطح ورق آن در بال‌ها و قسمت جان ایجاد می‌شود. از این سوراخ‌ها، بتوان برای موارد لازم مثل بستن پیچ و مهره استفاده کرد. به دلیل ظاهر سوراخ شده در فرایند تولید ناودانی مشبک که شکلی شبکه ‌شبکه ایجاد می‌کند، به آن ناودانی مشبک می‌گویند. با توجه به کاربرد ناودانی مشبک، این نوع ناودانی بیشتر از ورق گالوانیزه تولید می‌شود و روش تولید آن استفاده از فرآیند تولید ناودانی به شکل پرسی می‌باشد. توجه داشته باشید وجود سوراخ‌ها در ناودانی مشبک باعث کاهش وزن آن در عین استحکام داشتن می‌شود به همین جهت از ناودانی مشبک برای تولید قفسه و سازه‌های سبک فولادی استفاده می‌شود.

    تفاوت روش تولید ناودانی بر اساس وزن
    یکی دیگر از ویژگی‌های ناودانی که می‌تواند بر روی فرایند تولید ناودانی و استانداردهای تولید تاثیر گذار باشد، وزن ناودانی می‌باشد. انواع ناودانی را می‌توان از لحاظ وزن به گروه‌های ناودانی سبک و سنگین تقسیم بندی نمود. ناودانی سبک به نوعی از قیمت ناودانی امروز ناودانی گفته می‌شود که وزن آن از وزن تعریف شده در جدول استاندارد اشتال کمتر است. در تولید این نوع ناودانی از استاندارد ملی ایران با شماره 4477-1 و 4477-2 و استانداردهای EN 10279، DIN 1026-12 و GOST 8240 استفاده می‌شود. در مقابل ناودانی سنگین نوعی از ناودانی است که از نظر ابعاد و وزن دقیقا با مقادیر ذکر شده در جدول اشتال مطابقت دارد. ناودانی سنگین تحت استاندارد DIN-1024 تولید می‌شود. برای درک بهتر تفاوت‌های ناودانی سبک و سنگین مقاله 8 تفاوت اصلی ناودانی سنگین و سبک را مطالعه نمایید.

    navdoni-2.pngفرایند ناودانی نورد سرد قیمت ناودانی امروز به شکلی انجام خواهد شد، که به‌طور مستقیم و بدون حرارت دهی در کوره قرار می‌گیرد و وارد غلتک‌ها خواهد شد، در آخر وقتی فرم گرفته شد برش زده می‌شود.

    نکات مهم حین تحویل و خرید ناودانی سنگین و سبک
    امروزه روش‌های خرید اینترنتی وجود دارند که با یک جستجوی ساده می‌توانید انواع متریال‌های فلز را از این طریق سفارش دهید. معمولاً یکی از مشکلاتی که در مورد ناودانی‌ها وجود دارد این است که شاید پس از تحویل متوجه شوید که کیفیت ساخت خوبی ندارند. مثلاً روی آن‌ها پر از موج، خط‌های برجسته مشهود و همین‌طور گره و تکه‌های فلز است. از طرفی برخی از بخش‌های ناودانی ممکن است ضخامت لازم را نداشته باشند. مثلاً یک لبه ناودانی نازک و لبه دیگر ضخیم است. در این صورت باید تمامی این موارد با گواهی و شناسنامه محصول و فاکتور فروش تطبیق داده شود.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.